Smart Nap

Druk om de gewenste dutjestimer te selecteren. Kies je vb. 1 uur, dan zal de zetel na 1 uur zich automatisch verstellen van lighouding naar zithouding.

Relax

Relax — Druk om een zachte luchtmassage te activeren, perfect om spieren te ontspannen en los te maken.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming gericht op de onderrug.

Strech

Druk om een zachte tot gemiddelde massage te activeren die zich richt op het strekken van de wervelkolom om stress te verlichten.

Lumbar

Lumbar — Druk om de lendensteun te activeren, druk vervolgens nogmaals om te stoppen bij de gewenste inflatie. Druk een derde keer om te laten leeglopen.

We beantwoorden hieronder de meest voorkomende vragen over deze zero gravity zetel.

Aanbevolen voor gebruikers tot 185 cm.

Zero Gravity houding

  • Deze relaxzetel zorgt ervoor dat je lichaam zich in een unieke zero gravity houding bevindt, zodat je rugspieren optimaal kunnen ontspannen. Deze positie wordt ook gebruikt om astronauten comfortabel naar de ruimte te brengen. Dankzij deze zetel wordt je lichaam in exact dezelfde positie gebracht, waardoor alle vormen van spierspanning en druk in je rug worden verlicht.
  • Leun achterover in het comfort van zero gravity met een simpele druk op de ZeroG knop van de afstandsbediening.
  • Om de ZeroG functie extra tot zijn recht te laten komen, integreren we een topper van traagschuim in de rugleuning van deze Zero Gravity Pro.

Wave Therapy luchtmassage

Dankzij het Wave Therapy luchtmassagesysteem heb je de keuze tussen het Relax- of Stretch-programma om je rug volledig te ontspannen. Daarnaast is er een aparte functie voor de lumbale zone via een elektrische lendenpomp.

infrarood verwarming

Met de diepgaande, herstellende infraroodverwarming verbetert het herstelproces van je lichaam.

Infraroodwarmte zorgt voor een geoptimaliseerde bloedsomloop. De onderrug profiteert in het bijzonder van deze infraroodverwarming.

Tip! Door het combineren van de elektrisch verstelbare lendenpomp, de zero gravity functie en de massagefunctie, creëer je de ultieme verwenervaring voor je rug.

Draaibaar & verstelbaar

  • De duurzame stalen basis draait 275 graden, waardoor je naar de door jou gewenste richting kunt draaien, en beschikt over een automatische vergrendeling tijdens het achterover leunen.
  • Het ergonomisch nekkussen kan je vlot hoger of lager plaatsen.

Lendenpomp

Door een lendenpomp in de rugleuning kan je zelf de mate van ondersteuning van de lendensteun regelen, waardoor je de onderrug meer of minder steun kan geven.

Before

After

Slepen

5 jaar garantie

Wij geloven in onze kwaliteit, en dat merk je aan de extra lange garantie. Eigen hersteldienst, ook op zondag.

Klantendienst

We beantwoorden mails maandag tem zaterdag, ook op de meeste feestdagen.

Duurzaam leder

Ons kwaliteitsleder is een echt natuurproduct: soepel, sterk en duurzaam. Meer info over de samenstelling.