Topswing

De topswing (hoofdkussen) kan je manueel vooruit of achteruit bewegen.

Bediening met usb aansluiting

Twee knoppen voor de rugmotor & twee knoppen voor de elektrische voetklep. Nu ook met een usb aansluiting voor het opladen van een gsm of een tablet.

Ergonomische rug

Deze rugleuning bevat extra vulling voor de onderrug.

Open armleuning

De afgeronde armleuning biedt niet alleen uitzonderlijk comfort, maar straalt ook een moderne en frisse uitstraling uit.

We beantwoorden hieronder de meest voorkomende vragen over de Palermo relaxzetel.

Aanbevolen voor gebruikers tot 185 cm.

Eigenschappen

  • 360 graden draaien;
  • Twee Silent Drive motoren (voet en rug);
  • USB aansluiting voor tablet of gsm;
  • Bekleding met meubelstof;
  • Stevig stalen frame.
  • 5j garantie.

Palermo

De Palermo draaifauteuil: de stoel die moeiteloos met je meedraait in alle richtingen. Met deze draaibare fauteuil van swiss-relax.be kun je straks 360 graden om. Voeg een extra dimensie toe aan je woonkamer!

Het voordeel van een relaxzetel in meubelstof

Een relaxzetel in meubelstof biedt ook verschillende voordelen die aantrekkelijk kunnen zijn voor gebruikers. Hier zijn 3 belangrijke voordelen:

Comfort

Meubelstof is vaak zachter en warmer dan leder, wat zorgt voor een comfortabeler gevoel bij het zitten, vooral tijdens koudere maanden. Het kan ook een huiselijker en knusser gevoel geven.

Ademend Vermogen

Stof heeft een beter ademend vermogen dan leder, wat kan helpen om het zitoppervlak koeler te houden in warme omstandigheden. Dit kan bijdragen aan een aangenamer zitcomfort in de zomer.

Geluidsarm

In tegenstelling tot leder, dat soms geluid kan maken wanneer je beweegt, is meubelstof meestal stil. Dit kan belangrijk zijn in een rustige omgeving of als je gevoelig bent voor geluiden.

Tot 5 jaar garantie

Wij geloven in onze kwaliteit, en dat merk je aan de extra lange garantie. Eigen hersteldienst, ook op zondag. Meer info.

Klantendienst

We beantwoorden mails maandag tem zaterdag, ook op de meeste feestdagen.